Teknologikonference: Maritim industri midt i den 4. industrielle revolution

Danish Maritime Technology Conference foregår 26.-27. oktober 2016. Programmets fire temaer er nu på plads, så det er med at reservere datoerne.

Læs mere
Debat: Trusler giver næppe flere praktikpladser

Jenny N. Braat kommentererer Politikens leder 5. juli 2016 om kritik af virksomhedernes optag af lærlinge i dette læserbrev, som er bragt i Politiken 7. juli 2016.

Læs mere
Ny planlov giver fortrinsret til maritim industri i havne

Maritime produktionsvirksomheder bør få førsteprioritet i alle danske havne, dvs. også i de havne, hvor der i dag bygges boliger meget tæt på produktionsvirksomhederne.

Læs mere
Danske Maritime-besøg fra OECD trak opmærksomhed

OECD-cheføkonom Barrie Stevens var inviteret til København af Danske Maritime, hvor han gennemgik sin rapport, der spår vækst til den havbaserede økonomi. Nu starter OECD et program ud fra rapporten.

Læs mere
Teknologikonference: Maritim industri midt i den 4. industrielle revolution
Debat: Trusler giver næppe flere praktikpladser
Ny planlov giver fortrinsret til maritim industri i havne
Danske Maritime-besøg fra OECD trak opmærksomhed
E-mailadresse:
Fulde navn:
Virksomhed:
Afmeld
Log på
Udskriv

 

forside1 forside2 forside3

Brancheforeningen Danske Maritime

Danske Maritime er branche- og arbejdsgiverforening for danske leverandører af maritimt udstyr og skibe. 

Som et serviceorgan for medlemsvirksomhederne er det blandt vores fremmeste opgaver at bidrage til, at den danske maritime industri kan fortsætte sin mangeårige succes og styrke sin globale konkurrenceevne. Det gør vi blandt andet ved at arbejde for de bedst mulige rammevilkår for den danske maritime industri.

 

 

Medlemmer af Danske Maritime

Danske Maritimes medlemmer arbejder med udvikling, produktion og servicering i den maritime sektor. Foreningens medlemmer er globalt orienterede og omfatter maritime udstyrs- og serviceleverandører samt skibsværfter.

Se en oversigt over Danske Maritimes medlemmer og beskrivelser af de enkelte medlemsvirksomheder ved at klikke på linket nedenfor.

 

Danish Maritime Days 2016

Danske Maritime er en del af Danish Maritime Days. I år afholdes Danske Maritime og vores medlemmer Danish Maritime Technology Conference den 26.-27. oktober 2016 i Lokomotivværkstedet i København. 

Danish Maritime Days bringer hele den globale maritime industri sammen i uge 43 i København. Danish Maritime Forum afholdes den 26.-27. oktober 2016.

 

 

København

Danske Maritime
Amaliegade 14, 1. sal, 1256 København K


Tlf.: 33 13 24 16

E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bruxelles

Danish Maritime
79, Rue du Cornet, 1040 Bruxelles


Tlf.: +32 (02) 230 6934